Musikundervisning / Ansatte / Svend Eeg - Klaver

Svend Eeg - Klaver

Svend er uddannet musikterapeut. I størstedelen af sit arbejdsliv har han beskæftiget sig med musik i en eller anden form - som musiker, underviser eller terapeut. Han har undervist på Laura i 19 år og underviser bl.a. børn med behov for hensyntagende undervisning.

Svend har en rytmisk tilgang til musikken, men tager i undervisningen udgangspunkt i elevernes behov og interesse, hvad enten det handler om klassisk klaverspil, rytmisk akkompagnement eller improvisation m.v.

Han har arbejdet med ældre mennesker i Århus Kommunes Ældrepleje samt en periode på Hospice Djursland. Han er nu selvstændig musikterapeut og arbejder med demente mennesker samt mennesker med en udviklingsforstyrrelse eller hjerneskade. Svend tilbyder workshops og kurser i musik og musikterapi.

Svend spiller i forskellige bands som trommeslager, bl.a. med egen trio (blandet fest-repertoire), samt Undertow (improvisation og 60´er inspireret rock), og senest Tabasco Beat (balkan/spansk/tyrkisk-inspireret).
  
Kontakt:
tlf: 20436919
 
Læs mere

 

Musikskolen Laura | CVR: 13425949 | Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 86186220 | kontor@musikskolenlaura.dk