Musikundervisning / Hold 5 -13 år

Hold 5 -13 år

ER DU INTERESSERET I 'MUSIK OG SJOV', MUSISKE STAMHOLD, KOR, TEATER ELLER MÅSKE INSTRUMENTFORSKOLE?

 
På Musikskolen LAURA har vi mange forskellige hold for de 5-13 årige.
 
Hvad enten du er interesseret i band, kor, trommer eller violin, så har vi et hold for dig.
 
På disse hold deltager børnene uden deres forældre. 
 
 
 
 
 
 
Guide 5-9-årige børn: Hvilket hold skal jeres barn gå på?

Børn er meget forskellige modenhedsmæssigt i 5-9 års alderen, så for at give børnene de bedst mulige betingelser for musikundervisningen, har vi lavet tre forskellige hold indenfor denne aldersgruppe.
 
I forældre, er de bedste til at vurdere, hvilket hold jeres barn skal gå på.
Efter et par måneder vurderer lærerne på holdene, om det er det rigtige hold for hvert barn og kontakter jer, hvis de synes, der skal være et holdskifte.

Musik og sjov (5-6 år): Er en overgang fra rytmikholdet. Her er masser at musik, sang, lege..osv. Her skal barnet gå alene uden mor eller fra
 
Musikværksted (6-7 år) Er der mere fokus på at lære de enkelte instrumenter at kende, men stadig er der meget musik, leg og bevægelse.
 
Stamhold (7-9 år) Her er der to lærere på, og meget fokus på sammenspil og at lære at spille på forskellige instrumenter. For at være på stamholdet skal børnene kunne koncentrere sig i længere tid om aktiviteterne og forstå at modtage en kollektiv besked.
 
Musikskolen Laura | CVR: 13425949 | Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 86186220 | kontor@musikskolenlaura.dk