Musikundervisning / Ansatte / Ida Bjørg Leisin - Rytmik og institutioner

Ida Bjørg Leisin - Rytmik og institutioner

 
Ida Björg Leisin underviser i sang, sangskrivning, fysisk sang- og performancetræning, beatfabrikken og rytmik på Musikskolen LAURA.

Ida Björg er uddannet sanger, fra MBL-linien (Musik- og Bevægelseslærer) på Rytmisk Musikkonservatorium i København, juni 2004.
Hun har desuden færdiggjort de første tre semestre, af uddannelsen til psykomotorisk terapeut og er certificeret underviser og foredragsholder i Rytmik og Babytegn ved BabySigning.

Siden 2005 har Ida Björg været aktiv inden for sangskrivermiljøet. Både som udøvende sanger/sangskriver, og som arrangør af bl.a. sangskriver-klubben ”Coal mine Club” på Kul Kaféen i København og ”Songwriters Summit” – en DMF sangskrivnings- og netværksworkshop i Berlin.

Ida Björg har udgivet cd’erne ”Uden manual” med Genspejl og ”Pygmæen Pigwi og stemmen der blev væk” med Skrubberne. Hun har desuden medvirket som lead- kor- eller gæstesanger i mange forskellige bands.
Pt. er hun aktuel med solo-EP’en ”idaBjörg”.

Ida Björg har undervist i sang og stemmedannelse, stomp, elementær rytmisk træning, guitar, sammenspil, kor, sangskrivning, dans og klaver siden 2002 på diverse musikskoler, aftenskoler, efterskoler, flere fritids- og ungdomsklubber samt privat. Både i København og Århus.
Ida Björg underviser nu også i sang gennem Musikundervisning.dk og i Rytmik og Babytegn ved BabySigning-Århus.
 
Kontakt:
tlf: 26804783
 
Se, lyt og læs mere:
http://www.idabjorg.com
 
Musikskolen Laura | CVR: 13425949 | Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 86186220 | kontor@musikskolenlaura.dk