Musikundervisning / Instrument- og sangundervisning

Instrument- og sangundervisning

VI TILBYDER UNDERVISNING I MANGE INSTRUMENTER. SE VORES STORE UDVALG PÅ LISTEN TIL VENSTRE.


Børn fra ca. 6 år kan gå til et instrument. Husk, at det kan være en god ide at overveje et hold, hvis man er mellem 6 og 9 år (læs mere herunder). Hvis I er i tvivl om barnet har den rigtige alder til instrumentet, så ring og få en snak på 86186220.
  

WORKSHOP-UGER

 
Når du går til undervisning på et instrument kommer du til at spille sammen med andre 3 gange i løbet af året i det vi kalder WORKSHOPUGER.
Her får du 1½ time i stedet for din normale tid og spiller sammen med 10-15 andre elever i alle aldre på andre instrumenter. Lærerne planlægger numre, så I kan øve i ugerne før. WORKSHOPUGEN erstatter din normale undervisning.

 

HAR DU SVÆRT VED AT VÆLGE DET RETTE INSTRUMENT FOR DIG?
 
Er I i tvivl om hvilket instrument I/jeres barn skal vælge, er det en god idé at gå på holdene:
 
nyheden: Musiske Stamhold for 6-9 årige.

I kan også vælge et af forskoleholdene, hvor børnene går sammen med 2-4 andre børn, så I ikke starter med den dyre soloundervisning.
 
Det er selvfølgelig en fordel at have et instrument hjemme, som barnet kan øve på, og læreren kan også vejlede ved køb af instrument.
 
Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
 

 
Musikskolen Laura | CVR: 13425949 | Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 86186220 | kontor@musikskolenlaura.dk