Musikundervisning / Ansatte / Jesper Svane - Trommer og Bandbasen

Jesper Svane - Trommer og Bandbasen

 
Jesper er uddannet med diplom i rytmisk musik og bevægelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2010 med hovedfag i trommer og SDS.

Siden 2007 hvor han blev bachelor i pædagogik med faglig fordybelse i musik, har Jesper undervist børn og unge i trommer, sammenspil & STOMP i musikskole, folkeskole og SFO, så generelt har jeg en bred undervisningserfaring.

Udover sit virke som underviser fungerer Jesper som freelance musiker i mange forskellige sammenhænge; senest som fast trommeslager og arrangør i indie rockbandet Indian Cane.

Som udøvende musiker harJesper stor erfaring og er meget alsidig inden for mange stilarter såsom, Rock, Pop, Funk, R N’ B, Jazz, Blues, Reggae, Samba og Hiphop. Jesper har desuden boet længere perioder i bl.a. London, Dublin & senest Los Angeles, hvor han har arbejdet, jammet og spillet sammen med en masse forskellige folk.

I Los Angeles modtog Jesper privatundervisning af den legendariske trommeslager Ricky Lawson. Ricky Lawson var i  slut 90‘erne og start 00‘erne én af de mest efterspurgte studietrommeslagere i USA og har indspillet og touret med bl.a. Michael Jackson, Jackson 5, Phil Collins, Whitney Houston, Maria Carey, Babyface, Yellowjackets m.fl.

Jesper tilstræber at undervise i en afslappet, hyggelig og kreativ atmosfære og fokuserer meget på din musikalske udvikling i forhold til hvad DU vil og hvad DINE mål er.
 
 
Kontakt:
tlf: 27200726
 
 
SE, LYT og LÆS mere her:
 
Musikskolen Laura | CVR: 13425949 | Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 86186220 | kontor@musikskolenlaura.dk