Musikundervisning / Hold 5 -13 år / Kor 6-13 år - Koritmo og Korimba

Kor 6-13 år - Koritmo og Korimba

BØRNEKOR ER FOR DIG, DER GERNE VIL SYNGE SAMMEN MED ANDRE.

 

KORITMO: (6-9 årige)

KORITMO er for børn, der elsker at synge. Vi synger alt det bedste – pop, viser, børnesange, MGP, noget på dansk, noget på andre sprog – og så blander vi det med rytmer og dans. To gange om året synger vi til musikskolens koncert, og nogle gange synger vi sammen med de andre kor, Korimba og Koret 'Oh Yeah'. Her er plads til alle, og vi har det rigtig sjovt og hyggeligt.
Når man går til kor er det vigtigt, at man kommer stabilt om mandagen og til koncerter. At man er klar til at synge, klappe, danse og koncentrere sig i de 35-40 min. det varer.  

KORIMBA (9-13 årige)

KORIMBA er rytmisk kor for store børn. Vi synger rigtig meget pop, men også gode børnesange og viser, rap og afrikanske sange. De fleste sange deler vi op i flere stemmer, men der er altid nogen, man synger det samme som. Hvis du elsker at synge og gerne vil prøve det sammen med andre, så er KORIMBA et sjovt og rart sted at få styr på din stemme, for der er også noget sangteknik i timerne. Vi synger til musikskolens koncerter to gange om året, og nogle gange synger vi sammen med de andre kor, Koritmo og Koret 'Oh Yeah'.
.
Holdene starter i uge 34 og kører 32 gange.
Lektionslængde Koritmo: 35 min
Lektionslængde Korimba: 50 min
 
Pris:
Koritmo og Korimba: 200 kr. pr. rate - I alt 800 kr. for hele skoleåret
Undervisningen foregår på Laursens Realskole.

Hold Tid Underviser Lokale

KORITMO

KORIMBA

Mandag kl. 15.15-15.50

Mandag kl. 16.00-16.50

Kristine Tjørnholm

Kristine Tjørnholm

Natur og teknik

Natur og teknik

 

Musikskolen Laura | CVR: 13425949 | Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 86186220 | kontor@musikskolenlaura.dk