Musikundervisning / Hold 5 -13 år / Musik og Sjov 5-6 år

Musik og Sjov 5-6 år

ET HOLD FOR BØRN, DER ER KLAR TIL AT GÅ ALENE TIL MUSIK UDEN VOKSEN. FOR BØRN, DER HAR LYST TIL AT SYNGE, SPILLE, LEGE, BRUGE FANTASIEN OG BEVÆGE SIG.
  • Holdet er efterfølgeren til rytmik for 4-5 årige. Her er det bare barnet, der går alene uden mor eller far.
  • Det er også for børn, der ikke har gået til rytmik før
Vi skal synge, lege, hoppe, danse, rime, mime, være skøre, synge i vilden sky og have det rigtig hyggeligt og sjovt.
Vi skal lege sanglege, rytmelege og selv finde på melodier og rytmer. Vi skal spille på forskellige instrumenter, som fx. trommer, xylofoner, klaver og rytmeinstrumenter.
 
Guide 5-9-årige børn: Hvilket hold skal jeres barn gå på?

Børn er meget forskellige modenhedsmæssigt i 5-9 års alderen, så for at give børnene de bedst mulige betingelser for musikundervisningen, har vi lavet tre forskellige hold indenfor denne aldersgruppe.

I forældre, er de bedste til at vurdere, hvilket hold jeres barn skal gå på.
Efter et par måneder vurderer lærerne på holdene, om det er det rigtige hold for hvert barn og kontakter jer, hvis de synes, der skal være et holdskifte.

Musik og sjov (5-6 år): Er en overgang fra rytmikholdet. Her er masser at musik, sang, lege..osv. Her skal barnet gå alene uden mor eller fra

Musikværksted (6-7 år) Er der mere fokus på at lære de enkelte instrumenter at kende, men stadig er der meget musik, leg og bevægelse.

Stamhold (7-9 år) Her er der to lærere på, og meget fokus på sammenspil og at lære at spille på forskellige instrumenter. For at være på stamholdet skal børnene kunne koncentrere sig i længere tid om aktiviteterne og forstå at modtage en kollektiv besked.
 
 
Musik og Sjov på Laursens Realskole starter uge 34 og kører 32 gange
Pris: 800 kr. pr. rate - I alt: 3200 kr. 
 
Hold Tid Underviser Lokale
Musik og Sjov
Mandag 16-17
Sidsel Bech Kiilerich
Musik1,
Hjelmensgade 10
 
Musikskolen Laura | CVR: 13425949 | Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 86186220 | kontor@musikskolenlaura.dk