Musikundervisning / Hold 5 -13 år / Musiske Stamhold 8-10 år

Musiske Stamhold 8-10 år

Vi fortsætter med succesen stamholds-undervisning, hvor musikken og sammenspillet er omdrejningspunktet

Tanken bag stamholds-undervisningen er at give børn oplevelsen af, at musik bliver til i fællesskab. Ikke alle 7-9 årige er klar til at vælge et soloinstrument,
nogen bliver måske aldrig klar, derfor er det vigtigt, at man kan udforske instrumenter, synge, lege og bevæge sig sammen med andre.

Hvert stamhold har to lærere og to lokaler til rådighed hver gang. Det giver mulighed både mulighed for fællesundervisning og opdeling i mindre grupper, så man kan øve f.eks. dans, et instrument, sang, kor og hvad der nu måtte være brug for.

Man skal vælge at gå på STAMHOLD:
  • Fordi man gerne vil afprøve flere instrumenter.
  • Fordi der skal være plads til bevægelse og leg.
  • Fordi musik også handler om at udvikle sociale kompetencer og om fællesskabsfølelse.
  • Fordi man kan følges med sit hold/sine venner i mange år, hvor musikken og sammenspil er omdrejningspunktet.
  • Fordi man får to lærere og dermed flere sider af musikkens aspekter.
Sæson 17/18: Holdene starter uge 34 og kører 32 gange. Nye elever er velkomne på holdene hele året, hvis der er ledige pladser.

Pris: 1000 kr. pr. rate - I alt 4000 kr.

Hold
Lokale
Stamhold 1 (8-10 år)
Ons. kl.16-17