Info og priser / Regler

Regler

Regler for Musikskolen Laura

Prøvetid og udmeldelse:
For nye instrumentelever og ved lærerskifte er der en gensidig prøvetid på 8 gange, svarende til betaling af en rate. Derefter er tilmelding bindende for hele undervisningsåret, dog kan udmeldelse ske pr. 1. januar ved skriftlig henvendelse til kontoret senest 10. december. I kan IKKE framelde jer gennem læreren. 

Skulle der opstå problemer i løbet af året, som gør, at I gerne vil udmeldes, kan I kontakte kontoret. Her tjekker vi, om der er en elev på ventelisten, der evt. kan hoppe ind på jeres plads. Hvis/når det lykkes kan vi acceptere udmeldelse.

For rytmik- og holdelever er tilmelding bindende for hele undervisningsåret, dog kan udmeldelse ske pr. 1. januar ved skriftlig henvendelse til kontoret senest 10. december.

Afbud:
Elever, der er forhindrede i at komme til undervisning, bedes give besked til læreren eller til kontoret. Undervisningstimer, der aflyses af eleven, erstattes ikke.

Aflysning:
I tilfælde af lærerens fravær gives erstatningstimer efter aftale med læreren, eller vi forsøger at finde en vikar.
På rytmikhold samt hold med 4 elever eller derover forbeholder vi os ret til at aflyse én undervisningsgang pr. halvår uden erstatning

Refundering af penge:
Beløb under 100 kr. refunderes ikke.
Stopper man på et hold midt i sæsonen, refunderes undervisningsgebyret ikke.
 
Musikskolen Laura forbeholder sig ret til at bruge billeder taget i undervisningssituationer, koncerter m.v. til musikskolens brochurer, pressemeddelelser, plakater og hjemmeside.
Musikskolen Laura | CVR: 13425949 | Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 86186220 | kontor@musikskolenlaura.dk