10. Musikklassen

På Laursens Realskole

10.-Musikklassen.jpg

10. klasse med Musik & Drama

• Har du lyst til et år med musik
  • Et år med drama og teater
  • Et år med kreativ fordybelse
  • Et år med udfordringer og anderledes undervisning
  • Et år med super engagerede lærere
  • Et år med et tæt fællesskab
  • Et år der giver dig redskaber til at tage ansvar i livet

Musik & Drama Linjen tilbyder dig et spændende år, hvor du ud over den faglige undervisning på 10. klasses niveau vil kunne fordybe dig i musikken og den musiske verden. Vi tager udgangspunkt i, hvor du er er, og dit startniveau er ikke vigtigt. Det vigtige er, at du gerne vil.

Når 24 elever mødes med en fælles interesse for det musiske, opstår der hurtigt et godt sammenhold i klassen. Som lærere insisterer vi i det daglige på, at lade den seriøse tilgang både til det faglige og til musikken gå hånd i hånd med åbenhed, tolerance, humor og ikke mindst nysgerrighed

I løbet af året, vil du opleve, at den daglige undervisning vil blive brudt op til fordel for teaterture, workshops og andet, som kan være med til at styrke dine musiske kompetencer.

SAMARBEJDSAFTALE - RABAT PÅ MUSIKundervisning og optagelse

Hvis du har været elev på Musikskolen LAURA i minimum 1 år, har du fortrinsret til optagelse i 10. MD, Samtidig får du også en reduktion 50 % på optagelsesgebyret på Laursens Realskole. Det forudsætter dog, at du overholder tidsfristen for indmeldelse til 10. kl. på Laursens Realskole, som er 1. januar samme år, som 10. kl. starter.

Alle elever i 10. Musikklassen får 30 % på undervisning på Musikskolen LAURA i det år hele skoleåret.