sangskrivning

 
Sangskrivning.jpg

Skab din egen musik

Sangskrivning og skabelse af original musik, i alle dens afskygninger, er et fag i stor udvikling og bliver en mere og mere efterspurgt egenskab i det musikalske landskab. I faget vil vi arbejde ud fra dit eget materiale og egne målsætninger. 

Har du materiale du mangler sparring til? Har du lysten, men ved du ikke, hvor du skal starte? I soloundervisningen tager vi udgangspunkt i dit eget materiale og egne målsætninger. Vi kan arbejde med forskellige temaer og metoder, men også mere målrettet mod eksempelvis en optagelsesprøve, en udgivelse osv.

Vi vil arbejde med emner som:

Harmoniske progressioner - Hvordan forløber musikken? Hvordan skaber vi udvikling/stilstand? 
Musik og lyrik - Hvad gør en tekst personlig? Er der en “rigtig” måde at skrive tekster på? Hvorfor overhovedet have en tekst?
Instrumentering - Skal det være trommer, bas og el-guitar, eller skal det være sopransaxofon, basklarinet og mellotron? Og hvad gør forskellen i instrumenteringen
Arrangement - Skal alle instrumenter spille de samme roller? Skal de spille det modsatte? Skal de spille i forskellige taktarter?
Produktion - Hvordan fungerer materialet, når det kommer ud af to højtalere? Hvilke effekter er de mest gængse og hvordan kan man bruge præ-, og postproduktion som et instrument?
Proces - fra demo til indspilning til udgivelse. Hvilken betydning har måden vi skriver på for det materiale vi skaber?
Udgivelsesprocessen - Hvordan skal musikken udgives? Skal den udgives? Skal den have en videoside? 


MUSIKSKOLEN LAURA

onsDAG og TORSDAG

Adresse Musikskolen Laura
Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus
Underviser Tobias Sachse Mogensen

 

Priser

Priser pr. elev

Hver lektion er på 30 min. inkl. 5 min. til at pakke ud/pakke sammen.


Underviser

Tobias Sachse Mogensen

KLAVER | sangskrivning | Sangskriverhold

28 30 34 33
SEND EN MAIL

▶︎ SE PROFIL