SAXOFON

 
Laura_saxofon.jpg

SAXOFON

Når du lærer at spille saxofon får du mulighed for at udtrykke dig på et blæserinstrument på mange forskellige måder. Vi kombinerer det at spille efter noder og at spille uden noder. Vi spiller mange forskellige slags musik, afhængigt af hvad du synes er mest spændende. Vi arbejder med klang, blæseteknik, vejrtrækning og det at improvisere og selv finde på musik. Efter et stykke tid kan du snakke med din lærer om at indgå i bands eller andre sammenspilsgrupper.

Kontakt kontoret og hør om mulighederne for at leje et instrument af musikskolen.

Det kan være en god ide med barn/forældreundervisning til de yngste. Barnet og den voksne får begge undervisning på det instrument, I har tilmeldt jer, men på barnets præmisser. 

Hvordan

Solo 30 min.
Duo 40 min.
Trio 60 min.
Barn/forældre 30 min.

2_Saxofon.png

TRIO-UNDERVISNING

Som noget nyt kan du tilmelde dig trio-undervisning, hvor 3 elever tilsammen får 60 min. undervisning. Til trio-undervisning er undervisningen fleksibel, så eleverne nogle gange spiller sammen alle tre, andre gange deles de op og øver selv eller med underviseren. Læreren tilpasser undervisningen sådan, at eleverne får mest muligt ud af de forskellige undervisningsformer og ikke mindst får glæden ved at spille sammen med andre.


MUSIKSKOLEN LAURA

Mandag og TIRSdag

Adresse Musikskolen Laura
Hjelmensgade 10, 8000 Aarhus
Underviser Søren Bruun

SØLYSTSKOLEN

TIRSDAG OG TORSDAG

Adresse Sølystskolen,
Egå Havvej 5, 8250 Egå
Undervisere Søren Bruun

 
 

Priser

Priser pr. elev

Hver lektion er på 30 eller 40 min. inkl. 5 min. til at pakke ud/pakke sammen og hyggesnak.


Underviser

Søren bruun

KLAVER | SAXOFON | KLARINET | TVÆRFLØJTE

26 80 44 46
SEND EN MAIL

▶︎ SE PROFIL